Go'mat! mätt o glad:D

Hejsan! Eftersom jag inte skrev någonting vad som hände igår så tänkte jag berätta det nu. Dagen började med att bara slappa och vara ute i det fina vädret! Sen for man ut och sprang någon där vid 3, det var skönt att få det bortgjort men gud så varmt det var! Någon gång vid kvart i 6, gick mamma och pappa till mammas kusin Majre och hennes man Börje. Natta och jag följde inte med så vi tänkte fara på  pizzerian, men såklart så var pizzerian stängd. Så då gick natta och jag också till Majre och Börje. Som tur var hade dom ju amt till mig och natta också, gott var det!  Sen så var jag där hela kvällen fram till klockan 11 eller nått sånt. Sen gjorde jag inte så mycket mera. 

Pussokram / Emmelie L 

Tjoooo;)

Idag har jag varit och tagit kort till mitt idkort:D. Sen var vi ju på banken och nu har jag ett eget bankkort. Jaaaa!:) Och nu är jag hemma och är på datorn.. Jo förresten Chico är hos vetrinären just nu, för han har kräkts och mått dåligt i flera
dagar:( Jaja, nu sitter jag på msn och snackar med tobbe:)<3. Tror jag ska se nån film ikväll och käka popcorn, mums!:)

Pusshejs / Emmelie L

Heeeej:)

Hejsan!:) Eftersom jag inte skrivit något på 3 dagar tänkte jag att jag skulle skriva lite kort vad som hänt dom senaste dagarna. 

Tisdag: I tisdags var jag med mamma på stan. Gick typ över hela stan för att leta en kofta till mig, men det hela slutade med att jag köpte ett långt vitt och blårandigt linne. Dessutom åt vi sallad till lunch på börjeolssons och sen fick  man en glasskupong så då gick vi åt glass, mums! 

Onsdag: I tisdags så var jag och hjälpte mamma och handla. Sen hade jag fotbollsträning på kvällen:) När träningen var slut bytte jag om i bilen och sen for jag och mamma till sockenstugan på musikcafé. När vi kom hem dushade jag och sen pratade jag typ med tobbe hela kvällen:)

Det var ett tag sen...

Som ni kanske har märkt så var det ett tag sen jag skrev något på min blogg. Jag orkar typ aldrig skriva.. Hm.. ska jag ta bort min blogg? Nja.. jag ska nog försöka bli bättre på att skriva på min blogg. Det som jag har gjort under den tiden jag inte skrivit orkar jag inte skriva om. Men jag kan ialla fall berätta vad jag gjort idag!:) Dagen började med att jag var tvungen att stiga upp halv 7 på morgonen.. Typ samma tid som när man ska till skolan. Aja, vi åkte med bil till södra hamn och därifrån åkte vi ut i skärgården. Vi åkte med en båt som heter M/S Kungsholm och med den åkte vi till brändöskär. När vi kom dit så chillade jag och åt typ lunchfrukost eller vad man nu ska kalla det. Anledningen till att vi åkte till brändön var för att sommarkyrkan skulle ha nå högmässa där. Och min syrra är ju med i sommarkyrkan så. Brändöskär var verkligen fint, där skulle man haft en sommarstuga:D  Sen gick båten hem vid halv 1 vi var väl i land cirka kl 2. Sen for vi hem och vid cirka 4.20 åt vi middag, tror jag. Hahaa:) Nä nog pratat om min dag nu ska jag gå och se på tv. Vi höres!:) 

PössoKram / Emmelie L 


RSS 2.0