27 Mars

Som ni säkert har märkt har jag inte skrivit här på länge... Men jag har varit sjuk och de... Men,men nu ska det bli ändring på det.. Idag har jag varit på skolan, men vi sluta ju 12.40 och så är det ju helg:). När jag kom hem så for jag ut och och sprang.. har ju inte kunnat springa för att jag varit sjuk och de och så är det ju löptest på fotbollsträningen efter helgen. Tacofylld paprika vart de till middag, ungefär som nachostallrik. Mums!:D. Ska sitta ett tag till på datan sen blir det väl att se tv eller nå ..=)

16 Mars

Har inte skrivit på länge eftersom jag är sjuk (lunginflammation) sen en vecka tillbaks. Inlägget kommer inte bli längre idag för jag orkar inte skriva mer...


Pöss & Kram / Emmelie L

4 Mars

Idag vaknade jag typ kl 9.00, för jag skulle till pitehavsbad. Jag åt ordentlig frukost och packade badgrejerna. Sen for vi med bilen och hämta upp nattas kompisar,Sofia och Jennie. Efter det bar det av till piteå. När vi var på pitehavsbad så hade jag jätte kul!:) Åkte typ alla rutschkanor flera gånger om. Men jag bastade mycket i ångbastun också. Sen efter vi hade varit färdigt där for vi in till piteå centrum. Vi åt på pentryt, men var så hungrig att jag tog en pizza. Efter vi ätit for vi hem och sen dess har jag typ varit här hemma och chillat. Aja, är jättetrött så jag ska nog gå och se lite tv nu.

Pöss och Kram / Emmelie

3 Mars

Har inte orkat skriva på ett tag ,men, men. Idag vaknade jag typ 09.00. Jag hade inget att göra så jag forsatte att bygga lite på pusslet , som jag höll på med igår. Sen vid typ 12.30 åt jag lunch, spagetti och köttfärssås vart det. Sen vid typ 14.00 gick jag till Molly och var med hon och Julia. När jag kom hem vid 18.00 åt jag middag, fisk och potatis. Sen har jag byggt ett till pussel och nu ska jag gå och se TV.

Pöss och Tjam :) / Emmelie

RSS 2.0