Dålig uppdatering

Hejsan alla läsare! Som ni kanske har märkt har jag inte uppdaterat på ett tag, på grund av att jag har haft fullt upp i veckan.  Nåja, idag har jag inte hunnit göra så mycket mer än att vara i skolan. Idag i skolan så var det pizza till lunch, f*n vad gott det var! Sen har det väl inte varit så mycket mer idag än vanlgt, dvts skolan. Jaja just nu sitter jag i skolan och väntar på att pappa ska hämta mig. Sen när jag kommer hem så blir de att äta och sen blir det att fara iväg till orkestern. Efter orkestern bli det att fa hem och se tv:)

Puss o Kram / Emmelie L

20:e November

Hejsan alla som läser min blogg! Idag blir det ett kort inlägg.
Idag har jag haft en ganska chill dag. Sen efter skolan for jag hem och när jag kom hem så stod mamma och städade. För er som inte vet så har vi köpt nästan ett nytt, vi har bytt skåpluckor, bänkskivor och kaklet m.m. Så det var döärför mamma städade idag eftersom det blir så mycket damm när  man har gjort det. VI åt makaronpuddin till middag, på grund av att vi inte hade tid till att laga något mer "lyxigt". Nu sitter jag och chattar med Amanda och Frida. Jag ska alldelens strax gå och se idol. Vi ses!

Puss o Kram / Emmelie L

18:e November

Hejsan! Jag har inte skrivit här på typ 5 dagar så det är väl dags att skriva ett inlägg nu. För er som inte vet har jag bytt skola till norrskenet, jag bytte i måndags. Jag tycker det går jättebra på den nya skolan och jag har hunnit prata med tjejerna i den nya klassen. Aja, idag hade vi franska, SO, Slöjd och sen efter lunchen hade vi bild. Som sista lektion idag hade vi idrott. På idrotten hade vi boxning, det var skitkul men svårt. Se tog jag bussen till stan med tjejerna i klassen och sen for jag vidare från stan till gammelstad. När jag var i gammelstad gick jag till farmor och vid 5 åt jag middag där. Lasagne blev det och gott var det. Nu sitter jag här framför dator hos farmor och tar det lungt. Ikväll blir det nog att mysa framför tv:n med en påse popcorn.

Puss o Kram / Emmelie L


Brinn historia brinn !

Du ska veta att jag inte behöver dig, min väg var aldrig din..
Och i spåren som jag lämnar efter mig så finns det ingenting.
Jag vänder aldrig blicken bakom mig, så brinn historia brinn!!
och svaret på din fråga blir alltid nej, du betyder ingenting.


Ni ska veta att jag inte behöver er.

Hoppas ni känner att målet är uppnått. Så att ni på något sätt har fått ut något av allt ni har gjort det senaste året.

Nu slipper ni mig, och bäst av allt, jag slipper er. Tack för skiten! Ni vet vilka ni är.


Norrskenet, mitt sken i mörkret och min nya skola.Ett systerskap är vänskap
på en djupare nivå.
Ibland finns det ett släktband
– annars har man mötts ändå.

Relationen till en syster
är nära och unik.
Hon känner dig så väl
och hon kan din historik.

Med en syster är det lätt
att vara uppriktig och sann.
Man kan tala som man tänker
och man förstår varann

Tack
Storasyster, för att du förstår.

Tääävling!:D

Hejsan! Jag är med i en tävling om en ny design på http://maatilda.blogg.se ! Gå med vetja;D

10/11

Hej! Idag har jag först varit på skolan, såklart, och vi slutade klockan 4 idag :( Och efter skolan for jag hem och åt middag. Sen åkte jag och tog svininfluensevaccinet. Jag kan meddela att det inte ens kändes. Och för ni som undrar så nej, jag går inte baklänges xD Haha nä nu ska jag sluta svamla:P hejdååå!

Puss o Kram / Emmelie L 

Farsdag! :D

Ja. som sagt. Idag har/är det farsdag. Jag har inte gjort så mycket idag utan jag har bara firat pappa. Farmor kom hit och åt middag och sen hade vi köpt efterätt också, mums! Vi gav pappa mörchoklad också.
Eftersom jag inte skrev någonting igår så kan jag säga attt gårdagen spenderades framför tv:n, såg på både Körslaget och filmen Desperate hours.  Aja, nu ska jag snart gå ifrån datorn så hejdå!

Puss o Kram / Emmelie L 

Heejsan:D

Jag vet att jag inte skrivit här på typ några dagar, men det har faktsikt inte funnits något viktigt att skriva. Det har varit skolan och så.. Aja, just nu sitter jag här och lyssnar lite på musik :D Ikväll blir de bara att mysa framför TV:n och se på Idol:D 


Jag diggar detta band! :D 

  

 
RSS 2.0