28 Mars

Hejsan alla bloggläsare! :D Som ni kanske har märkt är det inte så ofta jag skriver ett inlägg här i bloggen.. men så är det bara :P NU ska jag dela med mig av vad gjort i helgen:

Fredag: På fredag var jag i skolan och vi hade svenska som sista lektion, vi som hade gjort klart romananalysen fick sluta 40 min tidigare JIPPIEE! :D Sen missagde jag just bussen som gick hem 10 över två.. men det gjorde ingenting, för jag gick på stan med Rebecca och hjälpte henne att hitta ett svart midjebälte :) Sen åkte Rebecca hem med sin buss och sen träffade jag Sophia, sóm var där med sin mamma och lillasyster :D Vi gick och fikade och  sen gick jag på stan med dem :D Det var jättekul!:D 

Lördag:
På lördag var jag först på ridning, jag hade en häst som heter Yoshi. Sen for jag hem och duschade, fixade mig och åt. Efter det for jag till Pettrigården eftersom jag skulle på Konfadag där. Jag var där frånk kl 13.00-19.00...  Sen när jag kom hem tog jag det lunt och såg på tv.

Söndag (idag): Idag har jag mest tagit det lungt och sen har jag faktiskt gjort klart min kolteckning i bilden :D

P.S. Lägger upp en bild på kolteckningen jag ritat och en bild på Elina och Elin:D 

 

Så här såg bilden ut som jag skulle rita av :DSå här blev resultatet :D Vad tycks?:)

 
ännu en bild :D


Bilder från förra veckan :)

Här kommer lite bilder från när vi hade vinteraktivitetsdag förra veckan :D

 

Från vänster: Anna, Amanda, Frida och Emilia :)

 

Rebecca på vinteraktivitetsdagen förra veckan:D
 
Jag och Rebecca på vinteraktivitetsdagen förra veckan :)

 

Haha denna bild vart åt fel håll men jaja :P Jag, Rebecca och Ida på vinteraktivitetsdagen i onsdags förra veckan :)En bild från i fredags när jag o Rebecca såg film, käkade godis, chips, glass och drack läsk :) Det var jättekul!:D

2 mars

Hejsan alla bloggläsare! Idag har jag inte hunnit göra så mycket, klockan är ju bara 11 på morgonen. Igår hände det inte så mycket, det blev en lugn dag för mig. Jag kan också tillägga att jag såg film med syrran igårkväll. Vi såg Wallander-dödsängeln och sen såg vi heartbreak hotel, men vi hann bara se halva. Ja det var väl allt jag hade att skriva. :) 

P.S. Här är två bilder på mig från i lördags när Jessica hade fixat mig :D

 

Puss o Kram / Emmelie L


RSS 2.0