28 Februari

Idag vaknade jag 08.15 för jag skulle på ridningen. Jag hade en häst som heter Ange och han är väldigt pigg av sig. Så när vi skulle hoppa hinder vek han undan just framför hindret, jag flög inte av men jag trampad förmodligen lite snett i stigbygeln. För när jag kom hem så kände jag hade ont i foten och förmodligen så har jag vrickat den ganska rejält. Korv och stuvade makaroner vart det till lunch. Sen  var jag på datorn och efter det såg jag tv, eftersom jag hade lite ont i foten. Åt just räkor och bröd till middag, mums! Nu ska jag nog gå och se nån film eller något annat. 

Puss o Kram / Emmelie

26 Februari

Ja, idag hade vi friluftsdag och jag, Molly och julia gick över isen till tomholmen(eller hur det nu stavas). Vi kom till tomholmen efter ca 35 minuters promenad. När vi hade varit där i ca en kvart så började vi frysa och thomas, våran so-lärare, hjälpte oss att göra upp en eld. Sen satt vi nästan hela tiden framför elden och värmde oss. När vi senare skulle tillbaka så tog det bara 10 minuter. Anna, som vi också var med, ringde till sin pappa som kom och hämtade oss. Sen när jag var hemma var klockan typ 13.00. När jag kom hem latade jag mig och såg på tv. Sen vid sju har jag varit och bastat och det var skönt. Orkar inte skriva så mycket mer idag.

Puss o Kram / Emmelie

25 Februari

Idag vaknade jag en halvtimme senare än vad jag brukar pga att jag skulle till ormbergsskolan med orkestern. Vi hade  två konserter och det var väl lite sisådär eftersom två,tre stycken inte riktigt kunde sitta still i publiken. annars var det ju bra. Sen när vi hade spelat konserterna så skulle vi gå och äta i ormbergsskolans matsal , men  när vi kommer fram till matsalen får vi ingen mat eftersom dom inte räknat med oss. Jag som hade räknat med att äta eftersom jag var så trött och hunrig. Aja jag fick ju äta lunch här hemma isället, kykling och potatis från i går vart de. Sen satt jag väl lite framför TV:n och chillade fram tills klockan var typ 3. Då  gick jag ut  med hunden och det var ganska fint väder ute. Nu har jag just ätit biffar och potatis till middag och sitter här och typ spelar spel. Hade nästan tänkt att fara på innbandyn, men eftersom jag har så ont i knäet sen jag ramlade på isen så hoppar jag nog över träningen  idag. Det blir väl att se lite på tv och vara på datorn. Jag måste gå och lägga mig i tid i kväll eftersom vi har friluftsdag imorgon. 

Puss och kram / Emmelie


RSS 2.0